![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| GENEL GALERİ Tamamladığınız ya da yapım aşamasındaki 3d illüstrasyonlarınızı burada sergileyerek, yorum ve fikir alabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
3d Uzmanı Burhan Alfatlı Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
bir kaç yıldır maxten vazgeçtikten sonra,sizinle tanışınca tekrar başlamaya karar verip yaptığım ilk render.
burda kullanılan tüm malzemeler sizin paylaşımlar aracılığıyla yapılmıştır. elimden gelen bu şimdilik. beni acımasızca eleştirin lütfen...
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici Evren GÜMÜŞ Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Orantı ve modelleme çok güzel.Havalandırma penceresini biraz daha küçük ve farklı bir yere koysaydınız daha güzel olurdu.Genelde daha büyük olan duşakabinlerde duşakabinin içinde olur.Işık ve kaplamada daha iyi olacak eminim ki.Tebrikler...
|
|
|
|
#3 |
|
Mekan Sahibi Çiğdem KAYIR Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Ellerin sağlık güzel olmuş.Işığı biraz daha fazlalaştırır mısın ayna çok karanlık çıkmış.
|
|
|
|
#4 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
yorumlarınız için teşekkürler.
1- bu mevcut bir banyo olduğu için böyle olmak durumunda kaldı. 2-ne yaptıysamda aynayı yapamadım. 3-seramiklere boyut veremedim,sadece parlaklar ve yansıma yapıyorlar. 4-ışık ta çok zayıfım. 5- 6- bu böyle uzar gider. eksik olduğum yerlerde yardımlarınızı bekliyorum... |
|
|
|
#5 |
|
Yönetici Evren GÜMÜŞ Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Seramiği kendinizde yapabilirsiniz.İstediğiniz boyutları ayarlayabilirsiniz.Box çizip enine ve boyuna edgeleri istediğiniz ölçüde çoğaltın.Tüm edgelere chamfer box uygulayın çok kalın olmasın.Çünkü onlar derzlerii oluşturacak.Seramik olacak polygonları tek tek seçerek extrude uygulayın.Kaplama yaparken seçtiğimz seramik için kullanılacak polygonları yine tek tek seçip seramik kaplamasını atayın.Derzleride yine tek tek seçip polygon olarak derz rengini atayın.Ben hep böyle yapıyorum.Anlamadığınız birşey varsa sorabilirsiniz.
|
|
|
|
#6 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
yardımın için teşekkürler silvercosmos.
sizin yoldan hiç denemedim,bir deneyeyim belki daha olumlu sonuç alırım... biraz uğraştıracak galiba ama denemeden yorum yapmıyayım en iyisi... |
|
|
|
#7 |
|
Abdullah KAPLAN |
güzel olmuş eline sağlık
|
|
|
|
#8 |