![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yönetici Evren GÜMÜŞ Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Işık ayarlarında en iyiyi elde etmek adına bir uygulama başlatıyoruz.Herkes aşağıdaki max dosyasını indirerek, kendi uyguladığı ışık ayarlarıyla yaptıkları sahneleri, burada bizlerle paylaşarak belkide gözden kaçırdığımız ve bizi mükemmel rendera ulaştıracak ayarlarla yolumuzu açacak.Herkes dilediği render motorunu kullanabilir.Bir sınırlama yoktur.Bakalım neler yapabileceğiz.
Not:Bu bir yarışma değildir. ![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Kullanılacak kaplamalar: Koltuk ![]() Yastık ![]() Perde ![]() Zemin ![]() Duvar ve pencere kasası : Tam beyaz olacak Abajur ver diğer küçük objelerde ise bi sınırlandırma yoktur...
Körler sağırlar birbirini ağırlar...
Konu Evren GÜMÜŞ tarafından (01-26-2010 Saat 12:43 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
|
Yönetici Sibel AKSAN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Herkes istediği kaplamayı kullanabilecek mi peki?
TÜRK KİMLİĞİ ONURDUR!!!
|
|
|
|
#3 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Max dosyasında tüm sahneye standart renderda krem rengini atadım.Her sahnede ışığın etkisini daha iyi görebilmek için bunu kullanmak daha mantıklı geldi bana.Eğer herkes dilediği kaplamayı kullanırsa ışık etkileri farklılaşacaktır.Kullanılan kaplamaların yansımalarınıda hesaba katarsak tek renk olması daha iyi olacak sanırım.Bununla ilgili fikirlerin varsa da uygulayabiliriz tabii...
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici Sibel AKSAN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Tek renk olduğu zaman ışık çok net anlaşılmaz, sahne kaplamayla kendini daha iyi gösterir diye düşünüyorum.
Bence kullanılacak kaplamalarda yayınlansın herkes aynı kaplamayı kullansın.
TÜRK KİMLİĞİ ONURDUR!!!
Konu Sibel AKSAN tarafından (01-16-2010 Saat 11:44 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#5 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Aslında hem tek renk haliyle,hemde kişilerin kendi yorumlarını katarak kaplama yapmış haliyle görmek daha güzel olur.Kaplamaların ışığa olan etkisini de görmüş ve bununla ilgilide bilgi alışverişinde bulunmuş oluruz...
|
|
|
|
#6 |
|
Admin matuk Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Evren sen de haklısın, Sibel sen de haklısın
![]() Galiba en mantıklı olan Evrenin dediği gibi önce bi kaplamasız render almak, sonrada burada paylaşacağımız kaplamalarla ikinci bi render almak.. Ben kaplamalrı belirleyip birince mesaja ekliyorum... ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#7 |
|
Yönetici |
Evren ben max 2008 kullanıyorum. Sanırım seninki 2009. Açılmıyor bende dosya. Bir de " OBJ " olarak kaydetsen , o zaman açabilirim.
|
|
|
|
#8 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Matuk çok teşekkürler,hızır gibi yetiştin
![]() Hemen koyuyorum Günel abla...