![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Arkadaşlar bu konuda eksiklik gödüğüm için ve yoğun istek üzerine basitce gece renderinin nasıl alınacağını gösterdim.. 3d max te bir şeyi birden çok yöntemle yapabilirsiniz. Gece renderi içinde değişik yöntem ve yollar izlenebilir. Ben en pratik olduğunu düşündüğü yöntemle anlattım. Çok detaya girmeden işin özünü anlatmaya çalıştım, siz bu mantıkla daha kompleks yapıları render edebilirsiniz.. Herkese kolaylıklar diliyorum
Dersin sonunda elde edeceğimiz görüntü budur...Ben arka planlada uğraşmadım, arkaya yıldızlı bir gökyüzü de koyduğunuzda daha hoş çalışmalar elde edilecektir.. ![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#2 |
|
Sanatcı tdy.01 Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
hocam link kırık.
|
|
|
|
#3 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Kırık olurma daha 1 saat önce yükledim.. Bi sorun yok...
![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#4 |
|
Villa İmparatoru KIRCA001® Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
evet link sağlam ellerine sağlık üstadım arkadaşlara faydalı olacak bir ders bu.
|
|
|
|
#5 |
|
Sanatcı tdy.01 Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
sorun bilgisayardaymış. Dersi indirdim, teşekkürler, ellerinize sağlık, çok faydalı bir ders olmuş.
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator Arzu FINDIK Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
çok teşekkürler sonunda sayende öğreneceğim matuk
![]() hakkın çok büyük üzerimizde çok çokk sağol.....
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
|
|
|
|
#7 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Teşekkürler arkadaşlar, eksik olmayın..
Ortaya çıkan çalışmalarınızı bizimle paylaşın yeter ![]() ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#8 |
|
Yönetici Evren GÜMÜŞ Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Teşekkürler ders için.Dersi indiremedim.1 haftadır rapidden hiçbirşey indiremiyorum.Tekrar deneyeceğim...
|
|
|
|
#9 |
|
Villa İmparatoru KIRCA001® Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Evren hanım evet rapidde bazen öyle salaklıklar oluyo devamlı premium üyelik istiyo bende indiremiyodum dün akşam indirdim sonunda.
|
|
|
|
#10 |
|
Sanatçı yıldız034 Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Bende Indireceğim Bu Dersi Güzele Benziyor, Bir şey Sormak Istiyorum Bu Dersleri Yapinca Nereden Siyeye Koyabilirim Onu Bilmiyorum.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|