![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin matuk Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Arkadaşlar öncelikle bütün çalışma gönderenlere çok teşekkür ediyorum..
Amacımız eğlenirken birşeyler yapabilmekti, bu yüzden bence çalışma gönderen herkes kazandı zaten.. Ama yine de her yarışmanın bir birincisi vardır Ben de bütün yönetim kadrosunun fikrini aldım, çalışmaları tek tek inceledim ve kaplama, ışık ve arka plan olarak üç grupta puanlama yapıp bütün puanları topladım..Bu arada genelde arka plana pek özen gösterilmemiş, puanı düşük olanlar genelde bu yüzden düşük kaldı, bunuda belirteyim... Benim yaptığım puanlama sonucunda alınan puanlar şöyle: (çalışma gönderim sırasına göre) Mertkan Tekin : 17 Desperado : 12 Volkan : 12 Kırca001 : 18 Mustafa Küçük : 16 Sibel Aksan : 22 Gökhanorhan : 19 İbrahcet : 13 Emrecağa : 21 Srpluz :19 Puanlamada da gördüğünüz gibi Bu yarışmanın birincisi Sibel Aksan oldu.. ![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#2 |
|
Admin matuk Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
TEbrikler Sibel..
![]() ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#3 |
|
Yönetici Evren GÜMÜŞ Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Tebrikler Sibel gerçekten başarılı bir çalışmaydı
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Yönetici Sibel AKSAN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Teşekkürler adminim, teşekkürler silvercosmos.
![]()
TÜRK KİMLİĞİ ONURDUR!!!
|
|
|
|
#5 |
|
3.Boyut |
Tebrikler Sibel, benimde favorimdin zaten
![]() |
|
|
|
#6 |
|
Yönetici Sibel AKSAN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Teşekkürler desperado ve Mustafa
Bugün çok güzel haberler alıyorum, bu da 2.si oldu ![]() ![]() ![]()
TÜRK KİMLİĞİ ONURDUR!!!
|
|
|
|
#7 |
|
Sanatcı volkan Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
tebrik ederim sibel güzel bir renderdı böyle bir yarışma düzenlediği için matuğa ve 3d mekanına teşekkürler
|
|
|
|
#8 |
|
..::MARABA::.. iaydin Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Tebrikler Sibel...
BİLDİĞİM BİRTEK ŞEY VAR, O DA HİÇBİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR...
|
|
|
|
#9 |
|
Müdavim |
tebrikler
|
|
|
|