![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin matuk Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Arkadaşlar bu başlık altında Material Editor hakkında dersleri bulacaksınız.
Ancak öyle başka yerlerde olduğu gibi sadece diffuseden kaplama atamakla ilgili değil, çok detaylı, en ufak ayrıntısına kadar A'dan-Z'ye Material Editor hakkında herşeyi öğreneceksiniz... Bir kaç haftada bir derslere devam edilecek.. İlk dersimiz Material Editore giriş: ![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Rar şifresi: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] İkinci dersimiz Material Editorü incelemeye devam: ![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#2 |
|
Villa İmparatoru KIRCA001® Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
üstad ii dersler geliyo artık material editörü anlayamadım demez heralde.Ellerine sağlık.
|
|
|
|
#3 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
SAğol Kırca, aslında epeydir bunu hazırlamayı düşünüyodum aklımda daha başka projelerde var ama işlerden zaman kalmıoydu, artık yavaş yavaş gerçekleşiriyorum...
![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#4 |
|
Misafir q_edo Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
ustad buyuksun cok saol...........
|
|
|
|
#5 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Sağol q_edo...
![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#6 |
|
Bağımlı bll90 Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Teşekkürler diğer eğitim videolarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
|
|
|
|
#7 |
|
Müdavim MrExploit Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Teşekkürler..
|
|
|
|
#8 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Sağolun arkadaşlar, yeni dersler bir kaç hafta arayla gelecek...
|
|
|
#9 |
|
Yönetici Evren GÜMÜŞ Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Eline,emeğine sağlık...
Körler sağırlar birbirini ağırlar...
|
|
|
|
#10 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
TEşekkürler Evren...
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|