![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
iç mimar |
merhaba arkadaşlar 3d mekanında yeniyim takıldığım konularla ilgili,herkesın görüp yardım etmesi için yeni konumu açmam gerekiyor?yoksa başka bir yolu varmı?.nereye yazmam gerekiyor.şimdiye kadar bir yerlere mesaj bıraktım ama cevabını alamadım.yabancı olduğum için takipte edememiş olabilirim bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..ayrıca sorularıma cevap bulamamış olsamda.bir çok dosyadan faydalandım bunun içinde ayrıca teşekkur ederim 3d mekanına...
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator Arzu FINDIK Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
öncelikle aramıza hoşgeldin..
yeni konu açmak için [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] bu linki tıkla ve yeni konu açma kısmına sormak istediğin soruyu yaz yada paylaşmak istediğin bilgiyi yaz. emin olabilirsin mutlaka cevaplar gelecektir.
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
|
|
|
|
#3 |
|
Admin matuk Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Konu açmadan önce aynı konu açılmışmı diye siteyi taraman gerekli, ister yardım konusuna girer başlıklardan tek tek tarasın, istersen de Arama linkini kullanıp anahtar bir kelime verip aratabilirsin..
Eğer daha önceki konularda varsa senin sorun oradaki cevapları takip edersin. Yok daha önce açılmamışsa yeni bir konu açıp sorunu sorabilirsin.. Ayrıca Anasayfada en üstteki "Yeni Mesajlar" butonuna basarsan en son girdiğinden itibaren yazılan mesajlara ulaşabilir ve siteyi daha rahat takip edebilirsin.. Forumda sürekli aktif olursan zamanlada diğer detayları öğreneceğinden kuşkun olmasın... ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#4 |
|
Designer canberk54 Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Öncelikle herşeyin için teşekkür ederim özellikle Matuk kardeşim eğitici bilgilerle bizlere yardımcı olduğun için sana ayrıca teşekkür ederim 3dmekanı olarak başarılarınızın devamını diliyorum...
|
|
|
|
#5 | |
|
Yönetici |
Alıntı:
Biz de sana başarılar dileriz.
|
|
|