![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| GENEL GALERİ Tamamladığınız ya da yapım aşamasındaki 3d illüstrasyonlarınızı burada sergileyerek, yorum ve fikir alabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Villa İmparatoru KIRCA001® Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Arkadaşlar son yaptığım bir çalışma üzerinde fazla duramadım.Tasarımları tamamen bana aittir.Basit 1-2 render aldım.Umarım beğenirsiniz.
3dsmax 2010 x64 + vray SP5 kullanıldı. Render süreleri yaklaşık 20 şer dk. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici |
Büyüleyici bir sadelik, çok hoşuma gitti...
Ellerine sağlık Kırca ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator Arzu FINDIK Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
muhteşemsin kırca
emeğine sağlık ![]() ![]()
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
|
|
|
|
#4 |
|
Admin matuk Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Genel itibari ile gayet başarılı bi iş olmuş...
Ama bence şunlar daha güzel olmasını sağlayabilirdir: Camlardan dışarıdaki mavilik değilde beyaz parlak bir ışık görünseydi, Halının kaplaması sünmüş biraz, onu tam olarak oturtsaydın, Tv ekranı biraz daha siyah olup biraz da yansıma olsaydı, İkinci resimde içerisi fazla karanlık kalmış, biraz daha aydınlık olsaydı... ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#5 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Sağolun arkadaşlar ben daha detaylı yapmak istiyordum fakat naparsın müşteri acele etti bende öyle verdim ama sizin için tekrar render alıp koyarım.Teşekkürler.
|
|
|
|
#6 |
|
||ÖmeR|ÇaylaK MoD|| |
Çok güzel sade çalışmalar olmuş, mutfakta üst dolapla duvarın rengi birbirine girmiş üst dolap beyaz olsa daha güzel olurmuş, birde yerdeki derzler biraz fazla olmuş gibi
acele işte normaldir ama eline sağlıkBağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. ....BAK YAŞIYORUM İŞTE... ![]() |
|
|
|
#7 |
|
Misafir yasminum Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
offf muhteşem olmuş. ben de yapabilecek miyim acaba böyle? ama sizin çalıştığınız bilgisayar da güçlü sanırım : (
|
|
|
|
#8 | |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Alıntı:
Özellikleri: corei7 işlemci-nvidia gt30 1gb paylaşımsız ekrankartı-6gb ddr3 ram var. |
|
|
|
|
#9 |
|
Bağımlı gsmusti125 Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
gayet güzel olmuş tebrikler
|