![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Photoshopta gölge oluşturma videolu dersi..
Bazı sebeplerden ötürü (Bilgisayarın çok kasılması ya da istenilen gerçekçiliği yakalayamamak gibi) kullandığınız 3d programı içinde kullanamadığınız nesneleri sonradan ps ta eklemek isteyebilirsiniz.(Bitkiler, insanlar vs.) Bu gibi durumlarda eklenen nesnenin sahnenizde sırıtmaması ve uyumlu olması için birinci şart sahneye uygun gölgesinin olmasıdır. İşte bu derste sonradan eklenen nesnelere nasıl gerçekci gölge oluşturabileceğinizi gösterdim.. ![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#2 |
|
Sanatçı yıldız034 Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Matuk Milyarlarda Teşekürler Eline Emeğine Sağlik Iyiki Varsiniz.
|
|
|
|
#3 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Teşekkürler yıldız...
![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#4 |
|
Villa İmparatoru KIRCA001® Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
evet render alıp sonradan peysaj yapan kişiler için mükemmel bir ders ellerine sağlık.
|
|
|
|
#5 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Eyv. Kırca sağolasın...
![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#6 |
|
Müdavim Mltm Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Teşekkürler Matuk .... Ayrıca birşeyi düzeltmek istiyorum "peysaj" değil "peyzaj" dır doğrusu lütfen diikat edelim...
|
|
|
|
#7 |
|
Yolcu argon1982 Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Teşekkürler
|
|
|
|
#8 |
|
' yapı çizicisi ' en-bo-de Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
teşekkürler üsdat
![]() |
|
|
|
#9 |
|
Müdavim sencan Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
çok eğiticiydi teşekkürler matuk...bu siteyi tesadüfen buldum ama çok memnun kaldım yeni başlayan birisi olarak çok faydasını görüyorum her geçen gün yeni bir öğretiyle karşılaşıyorum. Değerli paylaşımlarınız için herkesin emeğine sağlık...
|
|
|
|
#10 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Çok teşekkürler arkadaşlar..
Sencan güzel sözlerin için ben de sana teşekkür ederim... ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|