![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yönetici |
![]() Tablet kullanmasını beceremiyorum. Mouse ile, brush ve pen tool ile yapıyorum. Tamamı bana ait, ek malzeme yok. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu gunelayvaci tarafından (01-18-2010 Saat 11:58 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Hepsi birer sanat eseri kıvamında olmuş, çok beğendim...
Merak ettiğim bunları sıfırdanmı oluşturdunuz, yoksa mevcut resimler üzerinde oynama yaparakmı bu hale getirdiniz? ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#3 |
|
Yönetici |
Hepsi sıfırdan Matuk, deniz kızı olan çalışmadaki deniz ve taş dokusu da sıfırdan.
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici Sibel AKSAN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
İnanmıyorum!! Süper çalışmalar bunlar Günel abla, ben resim üzerinde photoshopta oynadığınız düşündüm. Sıfırdan olduğunu duyunca azğım açık kaldı. Tekrar tekrar tebrik ederim sizi
![]()
TÜRK KİMLİĞİ ONURDUR!!!
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici |
Sibel Mimar Sinan Ün. Resim Blm. mezunuyum. Özellikle porte üzerine çalışmayı seviyorum.
Beğenmene çok sevindim. Max ve PS de hazır malzeme kullanmayı sevmiyorum.
|
|
|
|
#6 | |
|
Yönetici Sibel AKSAN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Alıntı:
Mezun olduğunuz bölümün hakkını fazlasıyla verdiğiniz ortada.
TÜRK KİMLİĞİ ONURDUR!!!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
harikasınız...![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#8 |
|
Yönetici |
Tekrar teşekkür ederim çocuklar
![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Bütün çalışmalrınız çok güzel ama özellikle ikincisine bayıldım..
O resimdeki kızda hem güzellik, hem masumiyet, hem baştan çıkarıcılık hem de saflık-temizlik etkilerinin hepsini algıladım ![]() ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#10 |
|
Yönetici |
Matuk " bonus" başlıklı bir konu daha açtım, onu da izlemeni isterim.
Portrelerimin çoğunda mahzun ve masum teması vardır zaten. Beğendiğin çalışmanın yapım aşamasını da ilave edeyim birazdan. Teşekkürler ![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|