![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| 3d Max Yardım 3d Max hakkıında sormak istediğiniz herşeyi burada sorabilir yada sorulara cevap verebilirsiniz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Sanatcı ..ada Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
iyi akşamlar arkadaşlar.render resimlerini hep jpeg olarak kayıt ediyorum.faklı formatlarda var.png tıf mesala.resim kalitesi için bunların hangisinde kayıt etmeliyim.tıf ve pn de kayıt ederken çıkan uyarılar değerler var .nasıl bir seçim yapmalıyım.render resminin kaliteli olması için
|
|
|
|
#2 |
|
Admin matuk Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
en yaygın kullanılan jpeg tir..
Ama ben maxte arka plan koymayıp sonradan arkaplan eklemek istiyorum diyorsan png kaydedebilirsin.. ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#3 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
anladım.tıf nasıl .tıf kaydederken çıkan değerler var png dede aynı şekile değerler konusunda ne diyorsunuz peki
|
|
|
|
#4 |
|
Admin matuk Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
tifi bilmiyoum ama png'dede mevcut ayaları direk onaylaman yeterli...
![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#5 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
teşekkürler
|
|
|
|
#6 |
|
Müdavim MDURUKAN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
TIF piksel örneklemesi dolayısıyla görüntü kalitesi düşük olan bir resim dosyası formatıdır. Genel de fax işlemlerinde kullanılır. Çok detayı olmayan görüntü kalitesinin önemsenmediği durumlarda kullanılmalıdır tek avantajı dosya boyutunun çok küçük olmasıdır. Görüntüyü nerede kullanacağın render formatını seçmende önemlidir. Genel kabul gören format JPG dir hem kaliteli hemde dosya boyutu BITMAP'e göre daha düşüktür. Ayrıca PNG de olduğu gibi JPEG çıktısı ile de photoshopta arka plan oluşturabilirsin.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|