![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| GENEL PAYLAŞIM ve SOHBET ODASI Bu başlık altında genel konularla ilgili sohbet başlatabilir, ya da sohbetlere dahil olabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin matuk Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Arkadaşlar az önce(yani çarşamba gece 1
) yabancı 3d sitelerini gezerken, cgarena'nın iki ayda bir çıkardığı e-dergisinin yeni sayısının çıktığını gördüm..E-dergiyi indirip inceledim ve derginin sonuna geldiğimde çok şaşırdığım ve aynı zamanda çok ta mutlu olduğum birşey gördüm... Derginin en sonunda en başarılı çalışmalar seçilerek konulurdu hep ve bu sefer haziran-temmuz yani june-july 09 sayısında Sibel'in Converse isimli çalışmasıda var.. Dünyaca ünlü bu 3d sitesinin e-dergisine bir Türk'ün girmesi, hele bir de bizim sitemizin yöneticisinin girmesi beni çok gururlandırdı... Çok tebrik ederim Sibel.... ![]() ![]() ![]() İşte sitedeki derginin linki, lütfen indirip inceleyin [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Darısı bizim başımıza ![]() ![]() ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#2 |
|
Vertexlerin Efendisi daçcı Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
işte bu habere çok sevindim tebrikler Sibel daha iyi yerlere gelmen dilegi ile kolay gelsin..............
|
|
|
|
#3 |
|
..::MARABA::.. iaydin Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Tebrikler Sibel. Başarılarının devamını dilerim...
BİLDİĞİM BİRTEK ŞEY VAR, O DA HİÇBİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR...
|
|
|
|
#4 |
|
Zeki ARI arizek Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
bence daha bu bi başlangıç.. arizek dediydi dersiniz :D
kutlarım.. |
|
|
|
#5 |
|
Vertexlerin Efendisi Mertkan TEKİN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
vaaav süper HELAL OLSUN şaşırmadım değil hani.bi imzalı fotoğrafını atarsın artık :p ![]() |
|
|
|
#6 |
|
Yönetici Sibel AKSAN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Şu an siteye girdim günaydın mesajı yazmak için, bu başlık gözüme çarptı :D Öylesine anlatılmaz bir mutluluk yaşıyorum ki anlatamam, tüylerim diken diken oldu.. Bugüne kadar benden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen sevgili dostlarıma sonsuz teşekkürler!!!!
![]()
TÜRK KİMLİĞİ ONURDUR!!!
|
|
|
|
#7 |
|
Vertexlerin Efendisi Mertkan TEKİN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
fiyuvvv fiyuvv
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#8 |
|
Müdavim srpluz Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
canım arkadaşım benim herzaman ki gibi hakettiğin bir yerdesin
TEBRİKLERRRRRRRR ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#9 |
|
Yönetici Sibel AKSAN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Canım benimmmmmm teşekkürler!!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
TÜRK KİMLİĞİ ONURDUR!!!
|
|
|
|
#10 |
|
Mekan Sahibi Çiğdem KAYIR Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
SEN BİRTANESİN TEBRİKLER ABLACIM DAHA GÜZEL YERLERDE DE OLACAKSIN SEN VE ÇALIŞMALARIN HAKETTİNİZ NASIL UĞRAŞTIĞINI NASIL EMEK VERDİĞİNİ ŞAHSEN BİLİYORUM BEN HİÇ ŞAŞIRMADIM BARLAR SOKAĞI CONVERS MAX KIZI TBMM DAHA BİR ÇOK ÇALIŞMA FOTOĞRAF NİTELİĞİNDE NAZAR DEĞMESİN ABLACIM TEKRAR TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|