![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin matuk Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Onyxtree plugini ile kullanabileceğiniz bitki kütüphanesi..
İçerikten birkaç örnek:, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] KULLANIM: "Dlo" isimli dosyayı "Programfiles/autodesk/3dsmax/plugin" klasörü içine atıyoruz. Daha sonra max'i başlattığımızda geometry altına "Tree Storm" isimli bir başlık gelmiş olacak. O na tıklayıp plugin içine girdikten sonra "Tree" butonuna basıp bilgisayarınızdaki kütüphaneden istediğiniz bitkiyi gösterip, sahnenize alabilirsiniz... KÜTÜPHANE [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]-Rapidshare [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]-Hotfile Rar şifresi: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#2 |
|
Misafir hupulis53 Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
tşk ederim matuk eline saglık...
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator Arzu FINDIK Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
ooo bu çok işime yarıyacak matuk
çok sağol ![]()
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
|
|
|
|
#4 |
|
Sanatçı Aykut Çelebi Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Muhammet abi rapidden dosya indirilmiyor eskisi gibi. Acaba alternatif link eklermisin.
|
|
|
|
#5 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Teşekkürler arkadaşlar..
Tabii Aykut, en kısa zamanda ekliyorum alternatif linki.. ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#6 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Alternatif link eklenmiştir arkadaşlar...
![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#7 |
|
Misafir enginkaraman Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
matuk tesekkür ederim emeğine saglık ama bunu nasıl kullanacagım
|
|
|
|
#8 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
İlk mesaja pluginin linkinide ekledim.. Bunu kurup, daha sonra verdiğim kütüphanedeki bitkileri sahnenizde kullanabilirsiniz..
![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#9 |
|
Sanatçı yıldız034 Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
aslında altın değerinde bir plugin, yükledim her ikisinide yani ama
O[1]SUP.BND2.rar ----onyxtre.rar --dosyalarını ama nasıl kurulur nasıl kullanılır yapamadım yardımcı oalbilirmisin acaba ... |
|
|
|
#10 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Pluginin nasıl kurulacağını ve kullanılacağını ilk mesaja ekledim. Oradaki yolu izleyebilirsiniz...
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|