![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Villa İmparatoru KIRCA001® Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Arkadaşlar sizin isteğiniz üzerine video derse cesaret ederek başladım ve bitirmeye az kaldı.Videoyu hazırlarken bazı hatalarım olmuş olabilir.Hatalarım için şimdiden özür dilerim.Umarım arkadaşlara yararlı bir ders hazırlamayı başarmışımdır.Buda benden bayram hediyesi.Render dersini şu an hazırlıyorum bitince onuda yükleyeceğim arkadaşlar.
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Alternatif Rapid Linkleri [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() ![]() ![]() ![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu KIRCA001® tarafından (02-05-2010 Saat 11:34 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
|
Misafir kivircikvldn Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
bayram hediyesi gibi oldu teşekkürler emeğinize sağlık. kesinlikle faydalı olacak:D
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Çok güzel faydalaı bi çalışma, ellerine sağlık Kırca...
![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#4 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
bişi değil arkadaşlar umarım faydalı olur.
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator Arzu FINDIK Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
oley oleyyyyyyyyyyy
sonunda emeğine sağlık kırca ben bunu bekliyordum hemen başlıyorum çalışmaya benim için ve eminimki birçok arkadaş için çok faydası olacak çok teşekkürler... ![]() ![]() ![]()
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
|
|
|
|
#6 |
|
Sanatçı memolee Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
ellerinize sağlık ilk fırsatta indirip izleyecem...
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] açıldı..!
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir ASK_VE_GURUR Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
çok teşekkürler,bu yaptığınız uğraşlar insanların bir şeyler öğrenip kendini geliştirmesi için çok büyük fırsat allah razı olsun
|
|
|
|
#8 |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
herkes villa modelleme dersi dedi dersi yapmayı başardım bu sefer dersle ilgilenen yok arkadaşlar.
|
|
|
|
#9 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
İndiren çok ama Kırca biliyosun, bizim insanımız maalesef sömürmeyi marifet bilir ve bir teşekkür bile etmez. O yüzden fazla takma kafana...
![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#10 |
|
Moderator Arzu FINDIK Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
kırca ben taşındım evde internet hala bağlanmadı iş yerinden indirmek yasak en kısa zamanda indirip dersi uygulayacağım. sonrasındada hocam buraya koyacağım ve senden not almayı bekleyeceğim...
ha bu arada zannetmeki kişiler ilgisiz derse bende matuğa katılıyorum dersi indiren çoktur ama malesef teşekkür edecek kadar emeğe saygıları yok bazılarının... emeğine sağlık kırca teşekkürler ![]()
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|