![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| GENEL GALERİ Tamamladığınız ya da yapım aşamasındaki 3d illüstrasyonlarınızı burada sergileyerek, yorum ve fikir alabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Mekan Sahibi Çiğdem KAYIR Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Öncelikle Matuk Hocam size çok teşekkür ederim.Arkadaşlar gördüğünüz eksikleri ve hatalarımı söylerseniz sevinirim.
![]() Konu iaydin tarafından (04-18-2009 Saat 10:39 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Resim linki düzeltildi. |
|
|
|
#2 |
|
..::MARABA::.. iaydin Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Modelleme gayet güzel.
Kiremit kaplaman kötü gözüküyor. Ayrıca teras taş ayakları üzerindeki payandaların altında bir yastık olması gerekir. Payanda bir yastığa veya pabuça bağlanmalı. Arka plan seçimini gözden geçirmelisin bana kalırsa, villa sanki havada uçuyormuş gibi gözüküyor. Bahçe duvarlarının üzerinde bir harpuşta olması, yakın plan çalışmalarda çok daha gerçekci bir görünüm elde etmeni sağlar. Korkulukların rengi ile, ahşap rengin aynı. Farklı olmasını tercih ederim. Bakış açını da değiştirebilirsin. Biraz yukarıdan bakmışsın gibi villaya. |
|
|
|
#3 |
|
Admin matuk Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Çok güzel gidiyosun Çiçek, vallahi sendeki bu azmi kıskandım
![]() Ama eleştirmeden de olmaz biliyosun ![]() öncelikle kat yüksekliğin fazla olmuş, bu yüzden biraz orantısız görünüyo ev.. çatı eğimide fazla dik olmuş, bir de arkaya güzel bi background resmi koyabilirdin.. bunlar gözüme çarpan eksiklikler ama genel olarak gayet hoş güneş ışığınıda iyi yakalamışsın.. bir küçük tüyo: herzaman modelinin en güzel kısmı neresi ise ışığı otaraftan ver, yani bu evin en can alıcı yeri ön tarafı ama sen orayı karanlıkta bırakmışsın ![]() ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#4 | |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Alıntı:
Uyarıları dikkate alacağım bilgisayarım yavaş olduğu için kaplamaları tam göremiyorum her seferinde render almam gerekiyor ki bu çalışma 1 ayı geçti derslerden yaptığım için kaplamalar aynı olsun istedim.Havada uçuyor bu konuda haklısın.Yorumun için teşekkür ederim İaydin. |
|
|
|
|
#5 | |
|
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Matuk Hocam.Işık için çok uğraştım çok ağladım diyebilirim ama haklısınız yeri yanlış uyarıları dikkate alacağım teşekkür ederim. ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici Sibel AKSAN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Matuk ve İbrahim söylenmesi gerekenleri söylemiş
Eklemek istediğim bir şey daha var yaklaşık 3 ay önce 3ds max'i tanımamana rağmen şu an ortaya çıkan tablo gerçekten çok güzel. Bu azimle devam edersen çok iyi çalışmalara imza atacağını umuyorum. Tebrik ederim Çiçek'cim.. Bu arada Matuk ve İbrahim'e artık bu villaları görmek istemiyoruz diyorduk, sende başladın aynı tarz villalara. Bu villalardan bize kurtuluş yok galiba ![]() Konu Sibel AKSAN tarafından (04-18-2009 Saat 12:16 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#7 | |
|
Admin matuk Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Alıntı:
YAŞASIN KÖTÜLÜK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici Sibel AKSAN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Sağol adminim mümkünse ben almayım
![]() Yakında sitenin adı [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] olarak değişirse şaşırmam. ![]() |
|
|
|
#9 |
|
Vertexlerin Efendisi Mertkan TEKİN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
![]() |
|
|
|
#10 |
|
Vertexlerin Efendisi Mertkan TEKİN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
bu arada çiçek, çalışman önceki renderlara göre çok daha güzel olmuş fakat yine ışık problemi var + kaplamalara displace map verirsen daha realistik durur. Bide arkaplandaki bulutlara bakarsak villa, dağın tepesinde gibi duruyor yani çok yüksekte gibi eline sağlık
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|