![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| GENEL PAYLAŞIM ve SOHBET ODASI Bu başlık altında genel konularla ilgili sohbet başlatabilir, ya da sohbetlere dahil olabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin matuk Şuan
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Evet arkadaşlar 3 Haziranda 1 yılımızı doldurmuştuk..
Ve yeni yılımıza yeni derslerle giriyoruz.. Türkiye'de kaynak sıkıntısı çekilen konulardan bir taneside ZBrush'tır. ZBrush organik modellemede 1 numara olan programdır. 3dsmax'te yapmanız imkansız ya da çok zor olan kıvrımlar, dokular ve modellemeleri bu program ile kolayca yapabilirsiniz.. Sitemize ZBrush bölümü açtık ve dersler ekledik.. Şuan için derslerin bir kısmı Türkçe, bir kısmı yabancıdır.. Ama dersler hazırlamaya da devam ediyoruz ve Türkçe dersler geldikçe yabancı dersleri sileceğiz siteden.. Bu bölümün açılmasında en büyük katkı Desperado'nundur.. Bütün derslerle kendisi ilgilendi.. Ben de buradan hem kendi adıma hem de bu dersleri bekleyenler adına çok teşekkür ediyorum Desperado'ya... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] İşte bu programın nelere kadir olduğunu gösteren bir kaç örnek.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her Canlı Ölümü Tadar, Ama Hayatı, Bazıları Tadar... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#2 |
|
Mekan Sahibi Çiğdem KAYIR Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Teşekkürler desperado Matuk hocam ve 3d mekanı
![]() |
|
|
|
#3 |
|
3d Uzmanı mahone Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Çok güzel hareketler bunlar
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Zeki ARI arizek Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
geçenlerde nedir ne değildir diye demosunu indirdim.. karakter detaylandırma için harika araçları var..
kullanmayı bilen birinin elinden neler çıkabileceği yukarıda da görülüyo zaten.. ilerleyen zamanlarda kesinlikle öğrenmeye çalışacağım bi program.. |
|
|
|
#5 |
|
Yönetici Sibel AKSAN Şuan Çevrimdışı
Rep Puanı:
Rep Derecesi:
|
Yapılan işleri gördükten sonra; organik modellemede tek geçilecek bir program, yalnız bana arayüzü çok karışık gelmişti
Belkide hiç ders izlemediğimden dolayı ama bu derslerden sonra aşama kaydederim diye düşünüyorum.. Teşekkürler matuk ve desperado..
TÜRK KİMLİĞİ ONURDUR!!!
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|